Are Talotekniikka

Olemme Aressa erikoistuneet talotekniikkaan. Teemme putkiasennuksia uudis- sekä saneerauskohteisiin. Projektiemme koko vaihtelee pienistä suuriin. Koska kohteemme ovat hyvin erikokoisia, tarvitsemme alihankkijoiltammekin muuntautumiskykyä.

Pitkä yhteistyö

Aloitimme yhteistyön Jyperin kanssa noin 15 vuotta sitten. Pitkälle taipaleellemme on mahtunut paljon työmaita aina uimahalleista linjasaneerauksiin. Jyper on suoriutunut kaikista projekteista varsin mallikkaasti. He tekevät työnsä niin kuin on sovittu.

Tiivistä yhteydenpitoa

Jyperin kanssa on helppo kommunikoida. Projektin aikana yhteydenpito on luonnollisesti hyvin tiivistä. Olemme usein yhteydessä puolin ja toisin myös urakoiden jälkeen, kun kartoitamme tilannetta uusista tarjottavista projekteista.

Erikoisosaamisena solukumieristykset ja peltipinnoitteet

Jyper erottuu kilpailijoistaan omalla erikoisosaamisellaan. Monet eristysliikkeet toteuttavat työt perinteisellä putkieristämisellä. Tämän lisäksi Jyper hallitsee myös solukumieristämisen, joka vaatii erikoisosaamista. Jyperiltä löytyy osaajat myös peltipinnoitteen asennukseen. Näitä palveluita ei välttämättä aina löydy joka eristysliikkeestä!

Suosittelen Jyperiä eristystöitä tarvitseville, ja erityisesti solukumieristystä kaipaaville.

Juhani Markola, Are Oy

Tehdään projektisi yhdessä valmiiksi.