Palvelut

Olemme pelti- ja eristystöihin erikoistunut eristysliike. Kymmenhenkinen työtiimiimme palvelee sinua ja työmaakohdettasi huolella. Työhistoriamme aikana olemme kuulleet paljon kiitosta moitteettomasti hoidetuista projekteistamme. Meille mikään projekti ei ole liian pieni tai suuri. Suoriudumme vaativistakin projekteista.

LVI-eristys

Tehokas lämmöneristys on kannattava sijoitus. Saat meiltä eristyksiä lämpö- ja vesijohtoihin, ilmastointikanaviin sekä erilaisiin säiliöihin ja laitteisiin.

Lue lisää »

Teollisuuseristys

Teemme teollisuuseristyksiä niin pieniin kuin suuriinkin kohteisiin. Käytämme työssämme villa-, solukumi- ja uretaanieristeitä.

Lue lisää »

Lämpöeristys

Kun haluat säilyttää jonkin tietyn kappaleen ympäristöstään poikkeavassa lämpötilassa, pyydä tarjous lämpöeristämisestä.

Lue lisää »

Kylmäeristys

Säästä itseltäsi aikaa ja rahaa, ja jätä kylmäeristys meidän huoleksemme. Kylmäeristyksellä varmistamme sopivan, vaatimusten mukaisen lämpötilan.

Lue lisää »

Paloeristys

Paloeristys lisää rakenteen palonkestävyysaikaa. Pyydä tarjous paloeristyksestä, niin tulemme tekemään kohteestasi palomääräysten mukaisen.

Lue lisää »

Uretaanieristys

Uretaanieriste on erinomainen putkistojen- ja säiliöiden kylmäeristämisessä. Suosimme uretaanieristettä myös epätasaisilla pinnoilla sen muotoutuvuuden vuoksi.

Lue lisää »

Tehdään projektisi yhdessä valmiiksi.