Referenssit

Käynnissä nyt

Kuopio Kuntolaakson Uimahalli uudisrakennus

LVI eristykset

2019-2020

Hämeenlinna Huhtamäen tehdaslaajennus

LVI eristykset

2019

Keski-Suomen keskussairaala, Jyväskylä

Uuden sairaalarakennuksen potilastornien ja teknisten ilmastointikonehuoneiden LV-eristykset.

2017–2019

Tampereen seudulla useita kerrostalo kohteita

LVI eristykset

Menneet

2018

Tampereen yliopistollinen sairaala, TAYS, Tampere

Sairaalan uuden lasten ja nuorten keskuksen eli L-siiven ilmanvaihtokanavien eristäminen.

2018

2016

Bravida Jyväskylä

Teemme Bravida Jyväskylässä lämpö-, vesi-, ilma- ja sähkötekniikkaa pääurakoitsijana Keski-Suomen alueella. Toimimme yhteistyössä useiden rakennusalan yritysten kanssa.

Hyvä hinta-laatu-suhde

Vaihtuvien kohteidemme vuoksi, kilpailutamme alihankkijoitamme projektikohtaisesti. Tutustuimme Jyperiin noin kymmenisen vuotta sitten. Vaikka kilpailutamme, Jyper on ollut valintamme jo monessa projektissa hyvän hinta-laatu-suhteensa ansiosta.

Helppoa asiointia

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Jyperin tasokkaaseen työhön. Heillä on töissä ammattitaitoista porukkaa, jotka hoitavat hommansa tehokkaasti. Jyperin johdon kanssa tulemme erinomaisesti toimeen, heidän kanssaan on helppo asioida.

Projektit onnistuvat lyhyelläkin varoitusajalla

Yksi Jyperin parhaita puolia on mahdollisuus projektien vastaanottoon lyhyelläkin aikavälillä. Voimme luottaa siihen, että heidän työnjälkensä on aina siistiä.

Suosittelen Jyperiä lämpö- ja vesialan toimijoille, jotka tarvitsevat eristyksiä.

Seppo Pasanen, Bravida Jyväskylä

Are Talotekniikka

Olemme Aressa erikoistuneet talotekniikkaan. Teemme putkiasennuksia uudis- sekä saneerauskohteisiin. Projektiemme koko vaihtelee pienistä suuriin. Koska kohteemme ovat hyvin erikokoisia, tarvitsemme alihankkijoiltammekin muuntautumiskykyä.

Pitkä yhteistyö

Aloitimme yhteistyön Jyperin kanssa noin 15 vuotta sitten. Pitkälle taipaleellemme on mahtunut paljon työmaita aina uimahalleista linjasaneerauksiin. Jyper on suoriutunut kaikista projekteista varsin mallikkaasti. He tekevät työnsä niin kuin on sovittu.

Tiivistä yhteydenpitoa

Jyperin kanssa on helppo kommunikoida. Projektin aikana yhteydenpito on luonnollisesti hyvin tiivistä. Olemme usein yhteydessä puolin ja toisin myös urakoiden jälkeen, kun kartoitamme tilannetta uusista tarjottavista projekteista.

Erikoisosaamisena solukumieristykset ja peltipinnoitteet

Jyper erottuu kilpailijoistaan omalla erikoisosaamisellaan. Monet eristysliikkeet toteuttavat työt perinteisellä putkieristämisellä. Tämän lisäksi Jyper hallitsee myös solukumieristämisen, joka vaatii erikoisosaamista. Jyperiltä löytyy osaajat myös peltipinnoitteen asennukseen. Näitä palveluita ei välttämättä aina löydy joka eristysliikkeestä!

Suosittelen Jyperiä eristystöitä tarvitseville, ja erityisesti solukumieristystä kaipaaville.

Juhani Markola, Are Oy

Caverion

Jyväskylä

Kimmo Rasinkangas, puh. 050 390 0964

Tehdään projektisi yhdessä valmiiksi.